Învață fără să ieși din casă!

Înscrie-te ACUM la orice curs de limbi străine și studiază de acasă sau de la birou - online!

Descoperă Oratorica

Istoric
Oratorica a fost fondată pornind de la ideea că educația de calitate poate și trebuie să fie accesibilă. În scurt timp, recomandările studenților mulțumiți de rezultate s-au reflectat în numeroasele solicitări de înscriere. Feedback-ul pozitiv ne-a determinat să ne extindem, mărind echipa cu noi profesori pasionați de predarea limbii engleze, am format noi grupe și am deschis noi filiale.

Misiune
Misiunea de bază a Centrului de Limbi Europene Oratorica este de a dezvolta educația de calitate prin prisma studierii limbilor străine, promovând necesitatea studierii acestora, atât în România cât și peste hotarele acesteia. Oratorica oferă instruire calitativă pentru copiii, adolescenții și adulții care vor să însușească o limbă nouă cât și pentru cei care urmăresc să-și îmbunătățească cunoștințele deja acumulate.

Valori
Oratorica este locul în care limbile străine se învață diferit: într-o atmosfera prietenoasă, cu profesori calificați care își iubesc meseria, resurse de ultima oră și metode de predare inovatoare menite să dezvolte inteligența emoțională, spiritul de echipă și încrederea în sine.

În continuare, ne dorim să ajutăm oamenii să experimenteze un mod plăcut de studiere a limbilor străine: engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, română și rusă. Deasemenea, Oratorica oferă de asemenea cursuri de pregătire pentru examene precum: BAC, TOEFL, IELTS, GOETHE.

Împreună putem fi cei mai buni și putem face studenții noștri fericiți!


Înscrie-te la un test gratuit 😜

Ne vom cunoaște, vom stabili nivelul de tău de cunoaștere a limbii și îți vom arăta
cum decurge o lecție

Recenziile studenților noștri
/
free call